Korte Bepalingen

Retourrecht

U heeft onbeperkt het recht om binnen 7 dagen na onze leveringsdatum voor eigen kosten het artikel te retourneren. Het artikel mag niet gebruikt zijn en moet in de ongeopende originele verpakking zitten.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als u eerst contact met onze klantenservice heeft gehad.

Geef uw klant- en factuurnummer en de reden van retourneren aan in uw e-mail. Wacht verdere instructies van onze klantenservice per mail af.

Reclamaties

Wij garanderen dat onze producten feilloos werken. Als het bestelde product defect of onjuist geleverd is, zullen wij de fout herstellen. U dient hiervoor per mail contact op te nemen met onze klantenservice voor een aanvaarding van de reclamatie. Reclamaties moeten zo snel mogelijk plaatsvinden na de leveringsdatum. Geef uw klant- en factuurnummer en de reden van retourneren aan in uw mail. Wacht verdere retourinstructies van onze klantenservice per mail af.

We kunnen geen reclamaties accepteren van gebruikte producten. Kleurtoner heeft het recht om vervangingsproducten alsnog in rekening te brengen indien de gereclameerde producten gebruikt worden geretourneerd.
 

 

Fakebestellingen

Wij werken samen met de politie en van alle fakebestellingen en elke poging tot oplichting wordt aangifte gedaan. Kleurtoner verstrekt alle informatie aan de politie die van belang kan zijn voor het onderzoek ten aanzien van een fakebestelling.

Transportschade

Kleurtoner staat garant voor de schade aan producten die tijdens het transport naar de klant is ontstaan. Als u bij ontvangst vaststelt dat er sprake is van transportschade dient u het pakje niet te acsepteren en retour te geven aan DHL met de op merking visuel schade. Bij schade in het pakket dient u dit tijdig te melden en contact op te nemen met onze klantenservice. Als klant bent u verantwoordelijk voor schade aan retourzendingen ontstaan tijdens het transport naar Kleurtoner.
 

Leeftijdsgrens

Wij kunnen geen bestellingen accepteren van personen onder de 18 jaar.