Veiligheidsverklaring

Veiligheidsverklaring

Kleurtoner Nederland  neemt beveiliging van persoonlijke informatie zeer serieus en gebruikt dan ook meerdere technische oplossingen om het winkelen op Internet bij de Kleurtoner online shop veilig te maken. We hebben dan ook allerlei maatregelen getroffen om een zo hoog mogelijke veiligheid te garanderen aan onze klanten tijdens het gebruik van onze online winkel diensten.

Betaalmiddelen en persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie en informatie over de betaalmiddelen die u aan de website van Kleurtoner toevertrouwd wordt niet op de website bewaard, maar opgeslagen op extra beveiligde servers. Informatie wordt ook nooit aan andere partijen doorgegeven dan het betaalplatform Mollie. Pagina’s die betalingsinformatie opvragen worden altijd beschermd door SSL (Secure Socket Layer) beveiliging, die alle gevoelige informatie onherkenbaar codeert alvorens te verzenden.

Mollie verwerkt voor ons de betalingen voor de webshops. Je kunt Mollie zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar onze webshop gaat. Omdat wij Mollie het betalingsproces uit handen hebben gegeven voor de webshop, zie je Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan. 

Beveiligde webpagina’s met SSL

Het afrekenen en klantinformatie gedeelte van de website van Kleurtoener is beveiligd. Hiervoor gebruiken we de speciaal hiervoor bestemde Secure Socket Layer (SSL) beter bekend als het slotje op de pagina URL. SSL zorgt ervoor dat gevoelige informatie zoals naam, adres en andere gegevens gecodeerd wordt. Hierdoor kan deze informatie niet door anderen op het Internet gelezen worden als deze onderschept zou worden.  Omdat met SSL gecodeerde webpagina’s altijd groter zijn dan ongecodeerde pagina’s en daarom langer duren voordat u ze in uw Internetprogramma te zien zult krijgen, maken we er alleen dan gebruik van als pagina’s gevoelige informatie bevatten. Hierdoor komen de overige webpagina’s toch aangenaam snel bij u terecht en hoeft u niet onnodig lang te wachten. Sommige internetbrowsers kunnen hierdoor een beveilingsmelding weergeven.

Aan gesloten bij Keurmerk


Qshops.org is dé belangenorganisatie voor consumenten en webwinkels. Kleurtoner is een Gecertificeerde bedrijven met het Qshops webwinkelkeurmerk. Hiermee bieden wij meer zekerheid aan consumenten die online bij ons winkelen.

Het Qshops keurmerk is een officieel erkend en goedgekeurd keurmerk. Zij hebben de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie en zijn met de hoogst mogelijke score beoordeeld….. een 10.  De vermelding en rapportage kunt u zien via deze LINK.

Webwinkels die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddeld Qshops keurmerk bij klachten en geschillen. Indien bemiddeling geen oplossing biedt kan een geschil worden aangedragen bij de geschillencommissie. Qshop is geen garantiefonds.